'T CENTRUM RIJEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 806 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Centrum Rijen. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 8:47 Goed eten en snel bezorgd...top
18 jan 2023 om 19:31 Goed
14 jan 2023 om 20:21 Aan de prijs, maar lekker! Precies op de afgesproken tijd, enige minpunt: het bakje knoflooksaus is precies genoeg voor ongeveer 3 pizzapunten haha. Die zouden groter mogen :-)
7 jan 2023 om 18:19 doner speciaal besteld maar er zaten champignons uit blik in. echt goor
6 jan 2023 om 20:16 Kapsalon zat helemaal vol met knoflooksaus, zonder dat er staat dat dat erin zit. Je kon wel kiezen tussen (wel of niet) sausjes in een bakje erbij, en daar heb ik gekozen voor niks. Maar vervolgens zit wel de hele bakje onder met knoflooksaus.
14 dec 2022 om 8:53 Veel te duur geworden
1 dec 2022 om 22:20 Super snel en lekker warm eten !
23 nov 2022 om 2:26 Lekker vers frietjes en lekkere doner top kwaliteit alleen jammer dat je 2€ moet betalen voor bezorgen
16 nov 2022 om 2:40 Apsolutely horrible. I didn't get my order, got yelled by the person who called from the restaurant. I spoke in English and the person "do you speak dutch" in dutch language. No I don't but I was hungry and payed to get food. Horrible experience!!
5 nov 2022 om 19:25 Mooi op tijd bezorgd. Aardige bezorger. En we hebben heerlijk gegeten!!!
16 okt 2022 om 11:37 Pizza was net zo taai als de doos en ook lekker aan de koude kant in zo'n korte tijd.
14 okt 2022 om 22:07 Heel goed