'T CENTRUM RIJEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 794 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Centrum Rijen. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 2:26 Lekker vers frietjes en lekkere doner top kwaliteit alleen jammer dat je 2€ moet betalen voor bezorgen
16 nov 2022 om 2:40 Apsolutely horrible. I didn't get my order, got yelled by the person who called from the restaurant. I spoke in English and the person "do you speak dutch" in dutch language. No I don't but I was hungry and payed to get food. Horrible experience!!
5 nov 2022 om 19:25 Mooi op tijd bezorgd. Aardige bezorger. En we hebben heerlijk gegeten!!!
16 okt 2022 om 11:37 Pizza was net zo taai als de doos en ook lekker aan de koude kant in zo'n korte tijd.
14 okt 2022 om 22:07 Heel goed
11 okt 2022 om 23:37 Sometimes good sometimes bad Delivery always nice, especially one particular gentleman who is always nice. Food tho, sometimes good sometimes not so good. Pizza is most of the times decent, the fries are sometimes very very oily and the oil meh
30 sep 2022 om 12:18 Snel, warm en top kwaliteit.
27 sep 2022 om 21:26 Wederom alles lekker en warm. Snel bezorgd, dus niks op aan te merken
24 sep 2022 om 0:35 Lekker eten zoals altijd ..snel bezorgd door een hele vriendelijke man...wat wil je nog meer.....volgende keer weer...zeker weten
26 aug 2022 om 1:45 Kut zaak geen eten gekregen
20 aug 2022 om 20:03 de friet vond ik te hard gebakken..
19 aug 2022 om 19:01 Verkeerde geleverd, nagenoeg koud. Nooit meer dus