'T CENTRUM RIJEN

'T CENTRUM RIJEN Shaorma! Pizzeria! Doner! GrillRoom!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 766 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Centrum Rijen. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 12:49 2 pizza`s shoarma besteld....wat een taaie ROMMEL en de shoarma was HARD en niet warm en de bezorger mag ook wel wat vriendelijker zijn , Bestel hier niks meer
4 mei 2022 om 1:14 Nu 2 keer besteld en 2 keer blij verrast, kapsalon was goed en de pizza heerlijk! Tel daarbij snelle bezorgtijd bij op en je hebt een hele fijne plek om je eten te bestellen :)
21 apr 2022 om 19:43 Wij bestellen onze kapsalons altijd bij jullie omdat ze de lekkerste waren. Nu zat er heel weinig kip in, de friet was veel te hard gebakken. Jammer, het was altijd lekker. Misschien de volgende keer beter.
27 mrt 2022 om 12:05 Altijd goed,smakelijk, eten. E zijn wel 5 of 6 andere shoarmazaken in het dorp, maar ik bestel alleen bij 't Centrum!
26 mrt 2022 om 20:27 Lekkere kapsalon en turkse pizza Snelle bezorging, vriendelijk!
27 feb 2022 om 8:56 Kwartier te vroeg waardoor ons kind nog niet op bed lag, kleffe muffe pizza’s bah!
17 feb 2022 om 1:46 Super! Thank very much
16 feb 2022 om 8:58 Ik ken niet veel bezorg restaurants met zo'n fijne en liefdevolle bezorging! Wederom een heerlijke vegetarische pizza calzone en alles warm optijd in huis ♡
8 feb 2022 om 20:32 burnt meat
5 feb 2022 om 21:18 Super slechte eten heb botten uitgehaald uit mijn broodje kip...
11 jan 2022 om 19:34 Bestelling klopte niet, bezorger is het gelijk gaan regelen top service
11 dec 2021 om 20:19 Lekker en snel